Jump to content

Problems with webmail server?


DavidT
 Share

Recommended Posts

I'm having problems connecting with the CESMail webmail system at https://webmail.spamcop.net and the "Down for Everyone" site lists it as currently down:

http://www.downforeveryoneorjustme.com/webmail.spamcop.net

It's not just you! http://webmail.spamcop.net looks down from here.

I've tried both via my home Internet connection and also through my work network (different providers/backbones/etc.) and still no luck. I hope this is a temporary glitch, but thought I'd at least document it here in case it isn't.

Link to comment
Share on other sites

Webmail is down for me, too.

POP and SMTP are working fine.

Thanks for confirming. Unfortunately, I mostly rely on the webmail system for accessing my mail, having removed POP/IMAP clients from my PC.

Also, when reloading these pages, the browser progress indicator spins and spins for several minutes, rather than completing the loading of the page. I'm pretty sure that's related as well.

DT

...and now the Reporting Server Status graphic has disappeared entirely, which is helping the pages to finish loading, but only because they're not having to wait for whatever isn't happening with that function.

...and now it magically reappeared, but webmail is still down.

Edited by DavidT
Link to comment
Share on other sites

Thanks for confirming. Unfortunately, I mostly rely on the webmail system for accessing my mail, having removed POP/IMAP clients from my PC.

Also, when reloading these pages, the browser progress indicator spins and spins for several minutes, rather than completing the loading of the page. I'm pretty sure that's related as well.

DT

...and now the Reporting Server Status graphic has disappeared entirely, which is helping the pages to finish loading, but only because they're not having to wait for whatever isn't happening with that function.

...and now it magically reappeared, but webmail is still down.

Right now I can't logon either

Scamcop Blocklist not stopping spam

MailWasher shows it is listed as soon as email arrives

Link to comment
Share on other sites

Same here and when I tried mailsc.pamcop itself I could see I had some spam.

But my computer's email client is polling for mail from their servers OK although not getting any right now.

Edited by Ex_Brit
Link to comment
Share on other sites

Keep getting :

> Unable to connect

> Firefox can't establish a connection to the

> server at webmail.spamcop.net.

Been like this since around noon.

Should I keep trying, or go to bed and hope it's back up in the morning?

merged with existing topic

Edited by Farelf
Link to comment
Share on other sites

Looks like all the problems have now been solved, as webmail is back up, IMAP is faster, and the Reporting Server Status graphic is no longer hanging the loading of these pages. You'll see some gaps on the current graphic, but those are only the tip of the iceberg in terms of the problems.

DT

Link to comment
Share on other sites

I used the shotgun approach--over an hour ago I sent Email_Support a PM, shot an email to support[at]cesmail.net, and sent a Tweet to [at]cesmail_status. One of those things apparently got their attention.

All of them actually :-)
...Good work, DT! :) <g>
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...